fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Våra yngre kollegor är våra framtida chefer och ledare!

“Chefsföreningen är övertygad om att sjukvården bedrivs bäst med ett medicinskt tydligt mål, där har läkare som chefer en unik roll och kompetens. Vi tror att beslut som är medicinskt grundade och i samklang med den medicinska utvecklingen ger bättre …

Läs Tinas Blogg på Forum for health policy

Tina Crafoord, ordförande i Chefsföreningen tar upp frågan om hur vi kan gå från glädjekalkyler som aldrig håller till att faktiskt omfamna komplexiteten och våga använda kostnads/nyttokalkyler för beräkningar som inkluderar alla aspekter.

Chefsföreningen deltar i Folkhälsodalen

Folkhälsodalen är Sveriges nya sjukvårdspolitiska arena. Två dagar digifysiskt möte mellan patienter, politiker, beslutsfattare och professionen. Chefsföreningen medverkar i två seminarium.

Chefskursen 2020 startar den 16 september

Chefsföreningen ser med tillförsikt framåt och har nu bestämt nya datum för kursen. Första kursdagen blir den 16 september. Internatet genomförs den 11-12 november och den avslutande dagen blir den 21 januari 2021.

Chefoskopet

För att få attraktiva arbetsplatser måste alla i organisationen må bra.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem