fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Läkare har många karriärvägar och flera val att göra: specialitet, arbetsgivare, om man vill ägna sig åt forskning eller vara chef. Hur planerar du?

Genom läkarkarriären ställs du inför ett antal vägval. Det finns ingen given karta att följa – alla har sin egen väg att gå – men vår frågelista för karriärplanering kan hjälpa dig på vägen.

Inspiration och kontakter
Du som är medlem bjuds in till kurser och seminarier om karriärutveckling. Läkartidningen och Läkarförbundet arrangerar gemensamma karriärkvällar runt om i landet för att ge inspiration och arbetsgivarkontakter.

Sverige är ett av de OECD-länder som har högst läkartäthet. En undersökning från 2017 visar att Sverige har fler läkare per 1000 invånare än genomsnittet för OECD.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.