fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Har du tankar kring din förenings kommunikation, men inte riktigt vet vad du kan göra? Kontakta oss på Läkarförbundets kommunikationsavdelning för råd och stöd i ditt kommunikativa arbete. Nedan får du tips på material att använda för rekrytering och medlemskommunikation.

För större genomslag och bättre möjlighet till engagemang är innehållet viktigt. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa nytt digitalt material och innehåll. Digitalt innehåll innebär inte bara en närvaro på sociala medier, utan kan användas på era egna föreningssidor på webben, i presentationer på träffar och möten eller i mejlutskick till medlemmar. Ni är varmt välkomna att dela och använda det material vi använder för en aktiv digital kommunikation!

Det här gör Läkarförbundet för dig

Målet med filmserien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!” är enkelt. Vi vill lyfta medlemsnyttan i Läkarförbundets olika beståndsdelar i film, från Läkarförbundets medlemsrådgivning till det viktiga arbete som bedrivs i lokalföreningarna och på arbetsplatser runt om i Sverige. Alla som agerar i filmerna är medarbetare eller förtroendevalda inom Sveriges läkarförbund.

Vill du bli förtroendevald?

Kontakta din lokalförening och anmäl ditt intresse.

Hitta förening

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem