fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

25
mar
25 mars today

På programmet står följande:

Socialstyrelsen presenterar sitt remissförslag på BT-föreskrift och ny ST-föreskrift. Läkarförbundet presenterar sitt arbete avseende remissförslaget följt av gruppdiskussioner på temat. Vi får även besök av Hanna Wijk från Karolinska Institutet som berättar om sin forskning kring rollen som studierektor och om att driva utbildningsfrågor i läkares vidareutbildning. Lipus kommer också och informerar om sina aktuella frågor.

Sista anmälningsdag för konferensen är 15 mars eller när platserna är fyllda.

Det är ingen anmälningsavgift för dagen om du är medlem i Läkarförbundet, men du står själv för eventuella resor. Om du inte är medlem i Läkarförbundet tar vi ut självkostnadspris för lunch och fika.

Samma summa kommer att tas ut för de som har anmält sig, men sen inte kommer. Sista dag för att dra tillbaka sin anmälan utan att en avgift tas ut är den 15 mars 2020.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.