fbpx

Lägenheterna

Lägenheterna är ca 88 kvm stora och har alla 3 sovrum (ett med dubbelsäng, ett med två enkelsängar och ett med en enkelsäng), 2 badrum, välutrustat kök samt vardagsrum med stort panoramafönster. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för en person. Lakan och handdukar samt städning ingår. Wi-fi, tv, barnsäng och barnstol finns i samtliga lägenheter. Takterassen har en pool som alla gäster har tillgång till och från terrassen är det en fantastisk utsikt över Barcelona. Poolhanddukar finns för alla gäster i lägenheterna.

Lägenhet 11 ligger på våning ett och har terrass ut mot gård. Övriga lägenheter har inte terrass eller balkong.

Tre lägenheter disponeras söndag – torsdag respektive torsdag – söndag medan en lägenhet kan nyttjas söndag – söndag (lgh 31).

Rökning är inte tillåten i lägenheterna. Husdjur är inte tillåtna i lägenheterna.

Adress Carrer de Mallorca 507, Barcelona

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

8 av 10 läkare är redan med. När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård. Bli medlem du också!

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.