fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Närbild på en läkare som håller i en smart mobiltelefon.

På Min sida ändrar du själv det mesta som rör dig och ditt medlemskap. Bland annat kan du byta föreningar, ändra dina kontaktuppgifter, se dina tre senaste fakturor samt byta till e-tidning för Läkartidningen.

Min sida har öppet dygnet runt, året runt.

Ökad säkerhet vid inloggning

För att öka säkerheten vid inloggning , använder vi även fortsättningsvis BankID och Mobilt BankID. Genom att logga in med BankID eller Mobilt BankID kan du vara trygg i att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Din e-postadress är en del i säkerställandet av din identitet. Möjligheten att logga in med användarnamn och lösenord tas bort.

BankID och Mobilt BankID är en personlig e-legitimation som är jämförbar med pass och körkort. Alla privatpersoner som har svenskt personnummer kan skaffa BankID via sin bank. Läs mer om BankID här

Du som inte har svenskt personnummer kommer kunna logga in med SMS-kod. För att SMS-koden ska skickas rätt, är det viktigt att ditt mobilnummer som vi har registrerat hos oss är uppdaterat.

Problem med inloggningen?

Om du har problem med att logga in kan du börja med att läsa här. Om det fortfarande inte fungerar kontaktar du Medlemsadministrationen.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.