fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Läkare arbetar med administrativa uppgifter vid skrivbord framför en dator

Enkäten har postats och mejlats ut till de flesta primärvårdsläkare. Tack vare enkäten kan vi fånga upp trender som påverkar arbetsmiljön och kvaliteten i vården och göra tillförlitliga regionala nedbrytningar.

Vi hoppas att du har möjlighet att besvara enkäten. Därmed hjälper du oss att förbättra primärvården. En hög svarsfrekvens ger oss en bild av verkligheten för primärvården i hela landet. Resultatet från enkäten används i kommunikationen med både nationella och regionala beslutsfattare. Med många svar får enkätens resultat en hög trovärdighet och relevans för hälso- och sjukvårdens opinionsbildare och beslutsfattare.

Enkäten skickades ut i mitten av oktober och kommer att behandlas fram till jul.

Ju fler medlemmar vi är, desto bättre kan vi driva frågor som är viktiga för oss läkare. Med 55 000 medlemmar i ryggen gör vi skillnad. 

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.