fbpx

Betala medlemsavgiften månadsvis

Vid årsskiftet kommer du att aviseras månadsvis för din medlemsavgift till Läkarförbundet, istället för som tidigare var fjärde månad. Månadsvis avisering har efterfrågats av medlemmar, och nu blir det verklighet!

Välj e-faktura eller autogiro

För att värna om miljön vill Läkarförbundet uppmuntra fler medlemmar att betala medlemsavgiften via e-faktura eller autogiro. Det blir mycket enklare för dig som medlem eftersom du slipper att knappa in OCR-numret varje gång du betalar.

OBS! Du som är medlem i Sveriges läkarförbund Student kan inte välja autogiro utan endast e-faktura. Detta på grund av medlemmar i vårt Studentförbund aviseras en gång om året.

För att få din medlemsavgift på e-faktura, gå in på din internetbank – klicka på Lägg till betalningsmottagare e-faktura och sök på Läkarförbundet medlemsavgift.

Från årsskiftet kommer vi att ta ut en administrationsavgift på 30 kronor per pappersfaktura.

Vanliga frågor och svar om:

Vid frågor om betalning av medlemsavgiften, kontakta Läkarförbundets medlemsadministration, eller läs mer om ditt medlemsskap:

E-post: medlem@slf.se

Telefon: 08-790 35 70

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.