fbpx

Tillsammans vill Sveriges läkarförbund, Akademikerförbundet SSR och Lärarnas riksförbund se utvecklingstid vilket januariavtalets partier föreslår. Men vi vill också se ett vässat förslag som fyller på i bristyrken och verkligen skapar jobbväxling.

Det kan vara en lärare som läser in ett nytt ämne som det saknas lärare i. Det kan också vara en beteendevetare som jobbar inom social­tjänstens myndighetsutövning för barn och unga och som behöver komplettera för att uppfylla de nya behörighetskraven. Det kan också vara en läkare som vill byta specialitet för att behoven är skriande i något annat område.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.