Hoppa till innehåll

Varför registrera arbetsställe?

För att underlätta för dig som medlem utvecklar vi kontinuerligt våra digitala system och verktyg. Nu samlar vi in uppgifter om var du som medlem arbetar genom självservicetjänster på Min sida.

Frågor och svar

Från och med juni månad 2020 kan ett antal utvalda medlemmar registrera sitt arbetsställe på Min sida. I januari 2022 lanseras självservicetjänsten till samtliga medlemmar i förbundet.

För att underlätta registreringen för medlemmarna lanseras självservicetjänsten i olika steg. De första utvalda består av 500 medlemmar i en testgrupp, som får möjlighet att lämna feedback och synpunkter på processen.

I början av 2022 kommer alla medlemmar att kunna registrera sitt arbetsställe på Min sida.

När vi vet var du jobbar kan vi säkerställa att du blir företrädd i olika frågor som rör din arbetsplats. Det underlättar dessutom för dig när du vill veta vem din fackliga företrädare är.

Vi kan också se till att den information som skickas till dig är särskilt anpassad efter den arbetsplats du jobbar på och de avtal och villkor som gäller för dig.

Vid behov kan vi skicka ut riktade enkäter till utvalda grupper och göra andra analyser på gruppnivå, vilket hjälper oss att förbättra kollektivavtalen för dig och andra läkare.

Informationsklipp

Ta del av våra inspelade klipp som förklarar varför det är viktigt att du registrerar ditt arbetsställe!

Vad är en arbetsplats och varför ska jag registrera uppgifterna?

Vilken hjälp kan jag som medlem få av medlemsrådgivningen?

Vilken information får jag som medlem från Läkarförbundet?

Uppdatera dina uppgifter


När vi vet var du jobbar kan vi säkerställa att du blir företrädd i olika frågor som rör din arbetsplats. Det underlättar dessutom för dig när du vill veta vem din fackliga företrädare är.


Hur upplevde du våra självservicetjänster?

På Min sida ändrar du själv det mesta som rör dig och ditt medlemskap. Bland annat kan du byta föreningar, ändra dina kontaktuppgifter, se dina tre senaste fakturor samt byta till e-tidning för Läkartidningen.

Min sida har öppet dygnet runt, året runt.

Ökad säkerhet vid inloggning

För att öka säkerheten vid inloggning, använder vi BankID och Mobilt BankID. Genom att logga in med BankID eller Mobilt BankID kan du vara trygg i att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Din e-postadress är en del i säkerställandet av din identitet. Möjligheten att logga in med användarnamn och lösenord tas bort.

BankID och Mobilt BankID är en personlig e-legitimation som är jämförbar med pass och körkort. Alla privatpersoner som har svenskt personnummer kan skaffa BankID via sin bank. Läs mer om BankID här

Du som inte har svenskt personnummer kommer kunna logga in med SMS-kod. För att SMS-koden ska skickas rätt, är det viktigt att ditt mobilnummer som vi har registrerat hos oss är uppdaterat.

Problem med inloggningen?

Om du har problem med att logga in kan du börja med att läsa här. Om det fortfarande inte fungerar kontaktar du webbsupport.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare