fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

FD ansvarar också för att lokalföreningarna känner till förbundets policy inom området och att de har adekvat information i sina lokala förhandlingar.

Idag består FD av åtta ledamöter. Sjukhusläkarna, Distriktsläkarföreningen (DLF), Sveriges Yngres Läkares förening (SYLF) och Sveriges läkarförbund Student nominerar en ledamot var, lokalföreningarna nominerar två ledamöter, övriga delföreningar en ledamot och FS utser en ledamot som är ordförande. Privatläkarföreningen har en representant som är permanent adjungerad till FD och som medverkar när frågor som rör deras medlemmar berörs.

Ordförande
Sofia Rydgren Stale

Inge Eriksson
Malin Bohlin
Torbjörn Karlsson
Ulrika Taléus
Johan Styrud
Madeleine Liljegren
Niki Shams

Kansli
Martin Ekdal, sekreterare, 08-790 33 35

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.