fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

FD ansvarar också för att lokalföreningarna känner till förbundets policy inom området och att de har adekvat information i sina lokala förhandlingar.

Idag består FD av åtta ledamöter. Sjukhusläkarna, Distriktsläkarföreningen (DLF), Sveriges Yngres Läkares förening (SYLF) och Sveriges läkarförbund Student nominerar en ledamot var, lokalföreningarna nominerar två ledamöter, övriga delföreningar en ledamot och FS utser en ledamot som är ordförande. Privatläkarföreningen har en representant som är permanent adjungerad till FD och som medverkar när frågor som rör deras medlemmar berörs.

Ordförande
Sofia Rydgren Stale

Inge Eriksson
Malin Bohlin
Torbjörn Karlsson
Nadja Schuten Huitink
Johan Styrud
Madeleine Liljegren
Martin Macek

Kansli
Martin Ekdal, sekreterare, 08-790 33 35

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem