fbpx

Kostnader för lokalföreningarna

Kostnaden för lokalföreningarna är 1500 kronor per deltagande fullmäktigeledamot. I summan ingår resa till och från fullmäktige samt en hotellnatt. Eventuell ytterligare hotellnatt bekostas av lokalföreningen. Ersättning för förlorad arbetsinkomst betalas av förbundet. Kostnaderna för deltagande kanslianställda, resa och hotellkostnad, bekostas av lokalföreningen. Föreningarna faktureras i efterhand.

Kostnader för eventuella ersättare
Föreningarna kan anmäla ersättare. I det fall ersättaren måste hoppa in för en delegat gäller kostnaden som för ordinarie delegat. I annat fall får föreningen betala hela kostnaden.

Kostnader för yrkesföreningarna, SLF Student samt observatörer

Kostnader för delegater från yrkesföreningarna, SLF Student samt observatörer för specialitets- och intresseföreningarna bekostas av respektive förening, det vill säga resa till och från fullmäktige, hotell samt ersättning för förlorad arbetsinkomst. Detta gäller även kanslianställda. Föreningarna faktureras i efterhand.

Kostnader för ersättare
För ersättare gäller samma pris som för ordinarie delegat.

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

8 av 10 läkare är redan med. När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård. Bli medlem du också!

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.