fbpx

Ett forum för att göra sin röst hörd och påverka

Åsiktspanelens deltagare kommer att få svara på frågor av olika slag. Frågorna kommer att ställas med jämna mellanrum, och de kommer att vara snabba och enkla att svara på. Ju fler som vill vara med desto bättre underlag får vi för vad våra medlemmar tycker.

Hur kommer det fungera?

Deltagarna kommer att få mejl med en inbjudan till att svara på frågor, max en gång i månaden och inte mer än tio per år. Frågorna kommer endast ta några minuter att besvara. De som deltar kommer få instruktioner om att avsändaren (Surveymonkey) inte ska filtreras till skräppost, samt att de vid den första enkäten svarar på några bakgrundsfrågor (ålder, kön, specialistinriktning, hemregion bland annat).

Vad ska svaren användas till?
Användningen av materialet kommer att variera mellan frågeställningar.

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

8 av 10 läkare är redan med. När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård. Bli medlem du också!

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.