fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Redan år 1996 bildades en arbetsgrupp inom Stockholms Privatläkarförening, S-SPLF med syftet att arbeta med kvalitetssäkring och man tog fram en arbetsmodell byggd på Donabedians metodik, struktur, process och resultat. Det kändes angeläget att säkerställa de privata vårdgivarnas kvalitet för att kunna möta uppdragsgivarnas, Socialstyrelsens och lagens krav men också för att utveckla de egna verksamheterna. Det är glädjande att kunna konstatera att SPLF genom S-SPLF:s delägande i KVALPRAK AB kan erbjuda våra medlemmar olika system för ledning och styrning som säkrar såväl kvalitet som lönsamhet i den sjukvård som idag i allt större omfattning bedrivs av privata vårdgivare.

Alla företag anslutna till SPLS AB ges rabatt vid anslutning till KVALPRAK AB.

Små bolag

Bolaget har KVALPRAK FLEX, ett helt digitalt kvalitetssäkringsprogram för mottagningar med en eller två läkare.

Större mottagningar

Efterfrågan av ett system för ledning och styrning som omfattade all personal föranledde bolaget att utveckla kvalitets och ledningssystemet Kvalitet i Vården (KIV). Ett helt digitalt system för större mottagningar.

I KIV finns många funktioner som påverkar kvalitet och lönsamhet som t ex dokumentstyrning, avvikelserapportering, anslagstavla och informationsstruktur. I KIV 8.0 som lanserats av KVALPRAK 2019 finns även möjlighet att bygga egna rapporter, följa upp och åtgärda avvikelser, epost lösenordsfunktion och en mängd andra verktyg som underlättar administrationen.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.