Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
KVALPRAK AB – Bolaget som kvalitetssäkrar din läkarverksamhet

KVALPRAK AB – Bolaget som kvalitetssäkrar din läkarverksamhet

Det är glädjande att kunna konstatera att Svenska Privatläkarföreningen genom Stockholmsavdelningens delägande i KVALPRAK AB kan erbjuda våra medlemmar olika system för ledning och styrning som säkrar såväl kvalitet som lönsamhet i den sjukvård som idag i allt större omfattning bedrivs av privata vårdgivare. Alla företag anslutna till SPLSAB ges rabatt vid anslutning till KVALPRAK AB.

Nyhet
Övriga nyheter

Redan år 1996 bildades en arbetsgrupp inom Stockholms Privatläkarförening, S-SPLF med syftet att arbeta med kvalitetssäkring och man tog fram en arbetsmodell byggd på Donabedians metodik, struktur, process och resultat. Det kändes angeläget att säkerställa de privata vårdgivarnas kvalitet för att kunna möta uppdragsgivarnas, Socialstyrelsens och lagens krav men också för att utveckla de egna verksamheterna. Det är glädjande att kunna konstatera att SPLF genom S-SPLF:s delägande i KVALPRAK AB kan erbjuda våra medlemmar olika system för ledning och styrning som säkrar såväl kvalitet som lönsamhet i den sjukvård som idag i allt större omfattning bedrivs av privata vårdgivare.

Alla företag anslutna till SPLS AB ges rabatt vid anslutning till KVALPRAK AB.

Små bolag

Bolaget har KVALPRAK FLEX, ett helt digitalt kvalitetssäkringsprogram för mottagningar med en eller två läkare.

Större mottagningar

Efterfrågan av ett system för ledning och styrning som omfattade all personal föranledde bolaget att utveckla kvalitets och ledningssystemet Kvalitet i Vården (KIV). Ett helt digitalt system för större mottagningar.

I KIV finns många funktioner som påverkar kvalitet och lönsamhet som t ex dokumentstyrning, avvikelserapportering, anslagstavla och informationsstruktur. I KIV 8.0 som lanserats av KVALPRAK 2019 finns även möjlighet att bygga egna rapporter, följa upp och åtgärda avvikelser, epost lösenordsfunktion och en mängd andra verktyg som underlättar administrationen.


Fler nyheter


Nyhetsbrev Mars 2024

Januari och februari har varit stabilt kalla och ogästvänliga, snö i vissa delar och iskallt regn samt hård blåst på andra ställen, men ändå är temperaturer på västkusten och i Skåne som vid en meteorologisk vår. Så rent statistiskt så …
Nyhetsbrev


Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
KVALPRAK AB – Bolaget som kvalitetssäkrar din läkarverksamhet