Hoppa till innehåll
Nyheter
Medlemsmöte(tidigare repskap) lördagen den 4/12-2021 kl. 09.00-12.00

Medlemsmöte(tidigare repskap) lördagen den 4/12-2021 kl. 09.00-12.00

Som tidigare annonserats hälsar vi alla SPLF:s medlemmar varmt välkomna till ett digitalt medlemsmöte på förmiddagen lördagen den 4/12. Istället för att hålla ett möte med bara representanter från lokalavdelningarna välkomnar vi i år alla medlemmar som vill vara med.
Nyhet
Övriga nyheter
Videomöte

Mötet hålls som videomöte, börjar kl. 09.00 och beräknas vara klart vid lunch ca kl. 12.00. Allt du behöver för att delta är en dator, mobiltelefon eller surfplatta. Länk till mötet och program skickas ut till alla anmälda dagarna innan mötet.

Ämnen som kommer att behandlas under mötet är bland annat ST-läkare på nationella taxan samt vårdmomsen, och vi kommer att ha en frågestund där ni medlemmar kan ställa frågor och komma med förslag på vad styrelsen ska arbeta med framåt.

Anmäl dig via länken nedan:
Anmälan till mötet


Fler nyheter


Nyhetsbrev Oktober 2022

Hösten har kommit en bra bit på väg, träden har skiftat färg och är nu vackert gula, röda samt orange även med visst grönt inslag som dröjer kvar. Vi har också skiftat politisk ledning. Den nya ledningen med sitt Tidöavtal …
Nyhetsbrev


Sjukvårdspolitisk paneldebatt i Stockholm

Stockholms Läkarförening bjuder in till sjukvårdspolitisk paneldebatt tisdagen den 30 augusti kl. 18-19. Läs mer på länken nedan. Alla medlemmar i Stockholms läkarförening hälsas välkomna! Läs mer på Stockholms Läkarförenings…
Stockholmsnyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar
SLF.se Nyheter
Medlemsmöte(tidigare repskap) lördagen den 4/12-2021 kl. 09.00-12.00