Hoppa till innehåll
Nyheter
Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3

Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3

Stockholmssektionen av Svenska Privatläkarföreningen anordnar en kväll för information och frågor kring moms för konsulter i sjukvården som införs i sommar.

Nyhet
Kurser/Seminarier

Som SPLF tidigare har informerat om har Skatteverkets ställningstagande i frågan om moms för konsulter i sjukvården gett upphov till många frågor. På grund av detta bjuder Storstockholms Privatläkarförening in till ett Seminarium i frågan.

Peter Seger, VD på Sophiahemmet, är kunnig i ämnet och kommer att delge oss sina kunskaper.

Mia Wallgren, jurist på Läkarförbundet kommer också att delta med sina kunskaper.

 

Välkomna den 26/3 kl 17.30 till Läkarförbundet, Villagatan 5 i Stockholm. Vi kommer att hålla till i lokal Ryggraden i konferensplan. Från kl 17.30 serveras smörgås samt vatten/öl, och seminariet börjar kl 18.

Begränsat antal platser. Anmälan till kansliet, kontaktuppgifter nedan.


Fler nyheter


Ordförande har ordet - September 2023

Sensommaren är här, åtminstone om man bor i Skåne. Den 21/9 så skall vi få 24 grader men det blir minusgrader längst i norr med snökaos. Enligt SMHI blötsnö. Reflektionen blir otvunget att det är likt det ”snömos” som utgör …
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev S-SPLF September 2023

Hej alla medlemmar, Sommaren passerade snabbt och nu så står vi inför en ”spännande" höst . Mycket är på gång så att vi kommer återkomma oftare framöver.
Stockholms nyhetsbrev

Ordförande har ordet - Maj 2023

Våren har varit omväxlande här i södra Sverige men mest kall. Senaste dagarna har den dock fullkomligt exploderat. Utanför vår op-sal har vi Turkisk Hassel, dessa träd hade inte de minsta antydningar till löv för 1v sedan. På 3 dagar …
Nyhetsbrev
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3