Hoppa till innehåll
Nyheter
Välkommen till fullmäktigemötet lördagen den 17 april 2021!

Välkommen till fullmäktigemötet lördagen den 17 april 2021!

Årets fullmäktigemöte kommer att vara lite annorlunda än vad vi är vana vid. Det blir precis som förra året ett digitalt möte. Vi är dock glada att meddela att Läkarförbundets nya ordförande Sofia Rydgren Stale inleder mötet.

Nyhet
Övriga nyheter

Årets fullmäktigemöte kommer att hållas lördagen den 17 april kl. 09.00 och beräknas vara klart kl. 13.00. Mötet blir precis som förra året ett digitalt möte som hålls via applikationen Zoom. Även om vi så klart hellre hade träffats fysiskt så får det dessvärre vänta ett år till. Formell kallelse till årsmötet kommer i dagarna att skickas ut till alla medlemmar tillsammans med verksamhetsberättelsen för 2020, men vi är glada att redan nu kunna meddela att Sveriges Läkarförbunds nya ordförande Sofia Rydgren Stale kommer att inleda mötet. Vi är säkra på att det kommer att vara ett uppskattat inslag på mötet, och vi hälsar er alla varmt välkomna!

Alla medlemmar är välkomna att delta, även om bara lokalföreningarnas delegater har rösträtt. Det går redan nu bra att anmäla sig till mötet, och både delegater och andra medlemmar behöver anmäla sig för att få inloggningsuppgifterna till mötet. Du anmäler dig till mötet genom att klicka här, eller skriva in följande adress i webbläsaren: sv.surveymonkey.com/r/splf2021

 

För styrelsen

Sven Söderberg
Ordförande Svenska Privatläkarföreningen

Sofia Rydgren Stale

Sofia Rydgren Stale valdes i november 2020 till ordförande i Sveriges Läkarförbund. Hon arbetar som psykiater inom primärvården i Skåne. Hon började sin fackliga bana som vice ordförande i Sylf Östra Skåne 2007, där hon sedan blev ordförande. Hon sitter i förbundsstyrelsen sedan 2014, och mellan 2018-2020 som andre vice ordförande. Hon är även ordförande i Läkarförbundets utbildnings- och forskningsråd (UFO) och ledamot i Lipus, Läkarnas institut för professionell utveckling i sjukvården, ett företag som ägs av Läkarförbundet.

Bild på Sofia Rydgren Stale, Läkarförbundets ordförande

Fler nyheter


Nyhetsbrev Mars 2024

Januari och februari har varit stabilt kalla och ogästvänliga, snö i vissa delar och iskallt regn samt hård blåst på andra ställen, men ändå är temperaturer på västkusten och i Skåne som vid en meteorologisk vår. Så rent statistiskt så …
Nyhetsbrev


Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Välkommen till fullmäktigemötet lördagen den 17 april 2021!