fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Årets fullmäktigemöte kommer att hållas lördagen den 17 april kl. 09.00 och beräknas vara klart kl. 13.00. Mötet blir precis som förra året ett digitalt möte som hålls via applikationen Zoom. Även om vi så klart hellre hade träffats fysiskt så får det dessvärre vänta ett år till. Formell kallelse till årsmötet kommer i dagarna att skickas ut till alla medlemmar tillsammans med verksamhetsberättelsen för 2020, men vi är glada att redan nu kunna meddela att Sveriges Läkarförbunds nya ordförande Sofia Rydgren Stale kommer att inleda mötet. Vi är säkra på att det kommer att vara ett uppskattat inslag på mötet, och vi hälsar er alla varmt välkomna!

Alla medlemmar är välkomna att delta, även om bara lokalföreningarnas delegater har rösträtt. Det går redan nu bra att anmäla sig till mötet, och både delegater och andra medlemmar behöver anmäla sig för att få inloggningsuppgifterna till mötet. Du anmäler dig till mötet genom att klicka här, eller skriva in följande adress i webbläsaren: sv.surveymonkey.com/r/splf2021

För styrelsen

Sven Söderberg
Ordförande Svenska Privatläkarföreningen

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem