Hoppa till innehåll
Kalender Utbildning
SFBUP Huvudhandledarkurs för BUP-specialister 25-27 september 2023 på Krusenberg (Uppsala)

SFBUP Huvudhandledarkurs för BUP-specialister 25-27 september 2023 på Krusenberg (Uppsala)

För nionde gången genomför vi denna kurs riktad till BUP-specialister eller snart färdiga ST-läkare, som handleder eller kommer att handleda ST-läkare. Vi inbjuder er till en tre dagars kurs i Uppsalatrakten med vacker höstnatur nära vattnet. Kursens innehåll motsvarar Socialstyrelsens krav på kurs för handledning av ST-läkare.

Innehåll: Kunskap och färdigheter för ST-handledare.

Litteratur: ”ST-boken” av Björgell m fler från 2021, läs gärna hela men vi rekommendera speciellt vissa delar samt några artiklar som bifogas vid anmälan. Obs finns en upplaga fr 2016 som inte är uppdaterad med bl. a BT.

Ta gärna med dator eller surfplatta att använda vid grupparbeten.

Pris: 10.000:- för kurs och helpension inklusive bastu resp. guidning var sin kväll, dryck betalas av var och en. Betalas mot faktura, bindande anmälan. Resa och litteratur tillkommer.

Platser: 21 st

Anmälan: Senast 21 augusti 2023. Först till kvarn gäller. Färdiga specialister prioriteras. Reservlista kommer upprättas v b. För anmälan, klicka här.


Mer i kalendern

24
jan

Barnafridskonferensen 2024

Konferensen tar plats på Linköping Konsert & Kongress. Vi utlovar precis som vid tidigare konferenser, inspirerande föreläsningar, paneldiskussioner och frågestunder med ett brett urval där alla yrkesgrupper som arbetar med barn kommer att hitta värdefull kunskap. Temat på konferensen är Aldrig våld! Med kunskap går vi från ord till handling.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
Startsida Kalender Utbildning
SFBUP Huvudhandledarkurs för BUP-specialister 25-27 september 2023 på Krusenberg (Uppsala)