fbpx
11
sep
till
12
sep
11 – 12 september today

Läkarförbundet, Vendevägen 89, Danderyd

location_on

Ragnhild Ivarsson Walther, tel 070 750 60 92

person

11-12 september 2019

Pris: 6 500 kr + moms

 

comment

Kursen fullbelagd – anmälan stängd

Inom företagshälsovården ställs man inför ärenden där man har att ta hänsyn till gällande lagstiftning vad gäller arbetsrätt och sekretess, ex i rehabiliteringsärenden, vid undersökningar beställda av arbetsgivaren, mm. Likaså är det av största vikt att ha kunskap om arbetsmiljölagstiftning.

Det finns idag ingen samlad utbildning för denna målgrupp som tar upp dessa frågor.

Målet är att deltagarna ska få god kunskap om gällande lagstiftning vad gäller arbetsrätt och sekretess vid ex rehabiliteringsärenden, drogtestning, kring sekretess gentemot arbetsgivare ex vid olika undersökningar beställda av arbetsgivaren, mm. Det är likaså av största vikt att ha kunskap om arbetsmiljölagstiftning. Denna kurs belyser dessa frågors komplexitet och ger kunskap kring gällande regelverk.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.