fbpx
2
sep
till
3
sep
2 – 3 september today
Samt den 10 oktober access_time

OFR, Linnégatan 10, Stockholm

location_on

Jan Rosén, tel 0704 83 18 90

person

En tredje kursdag den 10 oktober

Pris: 11 000 + moms

comment

Kursen inställd

Samtalsytorna i en företagsläkares vardag är många: samtal med enskilda patienter, rehabmöten, teammöten inom FHV, samtal med ledningen mm.

Kursens syfte är att stärka din samtalskompetens i dessa olika sammanhang för att kunna få mer hävstång i ditt medicinska ledarskap.

Under kursens två första dagarna får du tillfälle att reflektera kring din situation och behov, att lära dig nya samtalsverktyg och möjligheten att öva in dem. Under dessa dagar formulerar du också ett precist professionellt utvecklingsmål som du kan aktivt träna på.

Vi träffas en tredje dag den 10 oktober för att utbyta erfarenheter, kalibrera teori och praktik och fördjupa ämnet.

Kursen relaterar till delmål a1, a2, a3, a4, b1 och c12 i 2015 års föreskrift för ST i Arbets- och Miljömedicin och Arbetsmedicin.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.