fbpx
3
apr
till
4
apr
3 – 4 april today

Sottern, M-huset, Universitetssjukhuset Örebro.

location_on

Jens Qvarngård

person

Kursen anordnas gemensamt av AMM i Uppsala, Linköping och Örebro.

Avgift: 1 500 kr

Målgrupp: Huvudsakligen nyanställda inom arbets- och miljömedicin

Antal platser: Max 25 deltagare

comment

Fullbokad. Det är delar som kommer att tas upp inom kursen i riskkommunikation. Inom kursen kommer vi att gå igenom grunderna och viktiga begrepp inom riskkommunikation samt förståelse för kommunikationens roll i dialogen mellan experter, myndigheter, media, näringsliv och allmänhet.

Dessutom får deltagarna kunskap om hur man upprättar en kommunikations- och tidsplan samt identifierat målgrupper och informationsvägar.

Som ett praktiskt moment ingår även att öva sig i att informera och kommunicera med berörd och intresserad allmänhet på ett sådant sätt att man på ett trovärdigt och förtroendefullt sätt kan hantera oro om miljöfaktorer som kan påverka människors hälsa.

Efter kursen kommer du få en hemuppgift som ska baseras på ett ärende där riskkommunikation varit nödvändigt. Börja gärna fundera redan nu på vilket fall du vill använda. Om du inte känner till något passande fall så kan vi hjälpa till med detta under kurstillfället

Utbildningen anordnas gemensamt av Arbets- och miljömedicin i Örebro, Uppsala och Linköping. Den riktar sig huvudsakligen till nyanställda inom Arbets- och miljömedicin.

Föreläsare: Katja Hagström, Ingela Helmfrid, Stefan Ljunggren, Jesper Matsson, Karin Stenström, Martin Tondel, Jens Qvarngård.

Kursen omfattar delmålen a2, a5, c1, c3, c4, c6, c7, c10 enligt SOSFS 2015_8

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.