info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

22
mar
till
24
mar
22 – 24 mars today

Lund

location_on

Mattias Hill

mattias.hill@med.lu.se

person

Tillämpning av olika lagar och föreskrifter (till exempel LSS och socialtjänstlagen) utgör viktiga komponenter inom flera rehabiliteringsprocesser, samt i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet. Specialister i Rehabiliteringsmedicin har behov av kunskap om flertalet lagar och föreskrifter, och även en fördjupad förståelse om hur dessa kan tillämpas i en rehabiliteringsprocess. Denna kurs riktar sig följaktligen till ST-läkare i Rehabiliteringsmedicin och syftar till att ge en ökad teoretisk grundkunskap i ämnet samt öka den praktiska kunskapen om tillämpningen i rehabiliteringsprocesser.

Sista ansökningsdag 1 oktober på Socialstyrelsens hemsida.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem