fbpx

info Medlemsrådgivningen håller extraöppet under helgen. Fredag 3/4 fram till kl. 16.00, lördag 4/4: kl. 12.00-15.00, söndag 5/4: kl. 12.00-15.00

23
okt
23 oktober 2019 today
Föreläsningen börjar kl. 18.00 Vid 19-tiden serveras mat och dryck. access_time

Läkarförbundet, Festvåningen, Villagatan 5 i Stockholm

location_on

Du anmäler dig till gunnar.soderqvist@outlook.com senast 21 oktober.

comment
Vem tar hand om doktorn

Sjukhusläkarna Stockholm öppnar upp höstens föreläsningsserie med ett besök av nätverket ”Vem tar hand om doktorn?”. Läkarna och egenföretagarna Jill Taube och Maria Zetterlund Gustafsson startade 2017 en Facebook-grupp för enbart läkare som snabbt blev ett ”fikarum i cyberspace” där medlemmarna kan lyfta frågor kring den egna arbetssituationen och arbetsmiljön.  Idag är man över 7 000 medlemmar och Jill och Maria kommer berätta hur nätverket fungerar och om de event och utbildningar som de arrangerar.

Efter föreläsningen bjuds det på ärtsoppa, pannkaka, punsch och alkoholfria alternativ.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.