fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

14
mar
till
15
mar
14 mars 2019 – 15 mars 2019 today
Mötet inleds kl 10.00 den 14 mars, inregistrering från kl 09.30. Avslut ca 15.00 den 15 mars. access_time

Läkarförbundet konferens, Villagatan 5 i Stockholm

location_on

Sjukhusläkarnas inbjuder till ordinarie fullmäktigemöte  torsdag 14 – fredag 15 mars!

Registrering börjar kl 09.30 med kaffe och smörgås och därefter mötesstart kl 10.00.

Tema denna gång är ”Läkare som påverkar” – en uppföljning av Sjukhusläkarnas Representantskap i höstas. I en paneldiskussion får vi träffa Barbro Westerholm, Fredrik Leijerstam, Jonas Lindeberg och Marie-Louise Hänel Sandström.

Vi gästas också av Martin Holzmann som berättar om sina forskningsresultat avseende risker med vårdplatsbrist, efter att förra året ha mottagit Sjukhusläkarnas Vårdplatsstipendium.

Anmälan senast onsdag den 18 februari via denna länk>>

Av lokalavdelning eller föreningsmedlem väckta frågor, som ska upptas på föredragningslistan, ska enligt stadgarna ha kommit styrelsen tillhanda senast en månad före mötet, det vill säga senast den 13 februari. Skickas till Sjukhusläkarnas kansli, Box 5610, 114 86 Stockholm eller wendela.zetterberg@slf.se

Hjärtligt välkommen!

Karin Båtelson med styrelse


Sjukhusläkarnas högsta beslutande organ är fullmäktige. Fullmäktige sammanträder till ordinarie möte en gång årligen senast den 31 mars på kallelse av styrelsen.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.