fbpx

Expeditionen

Fackexpeditionen är bemannad tisdagar kl. 13.00–15.00. Du hittar oss på avdelningen där övriga fackförbund finns. Se skylt i taket ”Fackexpeditioner” på plan 3 i korridoren till ”Gula hissen”  .

Nyheter

Mediebrev vecka 15-16

Vi håller grytan kokande i våra prioriterade frågor med en debattartikel om nationell primärvårdsreform med listning på fast läkare och en om lön/köpkraft. De andra prioriterade frågorna är som bekant: vårdplatser, fortbildning och läkare som chefer. Veckans extra är att …

Mediebrev vecka 14

Debatt, signerat och krönikor Dagens Samhälle Debatt ”Funktionshindrade slarvas bort när AF bantas” Heidi Stensmyren och 12 andra ordföranden i SACO hälso- och sjukvård debatterar. Värmlands folkblad Debatt ”Kristdemokraternas vårdpolitik” Läkarförbundet nämns av Stefan S. Widqvist Barometern Debatt ”Begår Försäkringskassan ett …

Mediebrev vecka 13

Se vår nya fantastiska film om trebarnsmamman Therese som tvingades föda sitt fjärde barn i Finland på grund av bristen på vårdplaster. Se och dela gärna från vår Facebook Mer information om hela den uppskattade serien ”Hur mår vården?” hittar …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.