Hoppa till innehåll

Grundkurs i fotkirurgi för ST-läkare

Kursen ”Basal fotkirurgi – teoretiska grunder, undersökningsteknik och praktiska övningar i operationsteknik” för ST-läkare kommer from år 2022 att erbjudas antingen i Malmö eller i Uppsala.

11–14 oktober 2022 kommer kursen anordnas på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Väntelistan kommer vara gemensam och upplägget kommer vara likvärdigt oavsett kursort. Flera av föreläsarna kommer också att delta på båda kurserna. Kursplatser kommer att fördelas efter anmälningsdatum. Kursledare är Maria Cöster och Mattias Callreus.

Ni som redan tidigare anmält er till kursen och står på väntelista kommer automatiskt att föras över till väntelistan på respektive ort och erbjudande om att gå kursen kommer mejlas ut till er i god tid innan kursstart och ni behöver bekräfta att ni vill delta.

Ni som vill anmäla er till kursen ska mejla till jane.hoglund@akademiska.se och kommer då sättas upp på väntelistan. Viktigt är att ni i anmälan anger en mejladress som vi kan nå er på även om ni inte är i tjänst så att ni inte missar erbjudandet om plats på kursen oavsett randning, föräldraledighet mm


Mer i kalendern

11
jan

SOTS årsmöte 2024

Välkommen att anmäla dig till SOTS Årsmöte 11-12 januari 2024- Mötet går av stapeln på Piperska Muren i Stockholm och logi är förbokat på Hotell Amaranten.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare