Hoppa till innehåll

SSAS 2023

Nyhet

Axlar och armbågar i fokus i Karlstad 20-21 april!

Toppföreläsare redan klara på SSAS 2023!

För alla som arbetar som ortopeder, fysioterapeuter eller sjuksköterskor med inriktning på axlar och armbågar blir SSAS möte i Karlstad 20-21 april nästa år ett MÅSTE!

Vi kan redan nu avslöja att en av våra huvudföreläsare är Jo Gibson, specialist i Fysioterapi från Liverpool! Jo är internationellt välkänd för sin forskning och expertis inom bedömning och rehabilitering av skuldran. I april kommer hon äntligen till Sverige och Karlstad och då får vi alla ta del av hennes fantastiska kunskap. Hennes rubrik triggar! ”När det inte blev som vi tänkt oss – Hur borde vi gjort istället?” Ingen fysioterapeut vill missa hennes föreläsning!

Ortopeden Steve Bale som också kommer till Karlstad från UK presenterar sig själv så här:

'I am a Consultant at Wrightington Hospital, England, specialising in shoulder arthroplasty with special interest in periprosthetic infection, glenoid bone deficiency and custom implants.' Steve är ledande inom sitt område och vi ser mycket fram emot att få höra om hans arbete.

Allt händer under två dagar i Karlstad! Sätt frånvarande i kalendern redan nu. Inom kort kommer du kunna säkra ditt deltagande och anmäla dig och få ta del av hela programmet. Som alltid har vi planerat trevliga sociala arrangemang för alla som kommer.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@travekoscandinavia.se.

Välkomna!

SSAS teamet Karlstad 2023


Fler nyheter


SSAS 2023 i Karlstad

Boka före 1 februari då avgiften går upp med 30% Tänker du delta på det första fysiska mötet sedan 2018 för alla som specialiserar sig på armbågar och skuldror den…


Årets Avhandling 2021

Tilldelas Carl Bergdahl för avhandlingen med titeln ”Humeral fractures; Epidemiology, treatment andreoperations in the Swedish Fracture Register". Styrelsens motivering lyder: "Årets stipendiat har noggrant, strukturerat och på ett föredömligt sätt med hjälp av data från ett kvalitetsregister kartlagt förekomsten och …
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare