info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

19
mar
19 mars today

Istället för fysiskt möte kommer webinarier att ordnas

På grund av pandemin har vi beslutat att även i år ställa in mötet i Sigtuna. Vi kommer därför att den 19/3 organisera två webinarier a 45 minuter, öppna för kollegor på klinikerna och Spkfs medlemmar.

Det ena webinariet kommer handla om plastikkirurgins framtida roll i det nationella systemet för kunskapsstyrning och mer specifikt om det nyinrättade Nationella programområdet (NPO) för Kirurgi och plastikkirurgi. Webinariet kommer hållas av specialitetens representanter i detta NPO: Anna Elander, ordförande, och Daniel Nowinski, ledamot.

Det andra webinariet kommer handla om ST-utbildningsfrågor. Vad är framgångsfaktorerna för plastikkirurgisk utbildning? Hur ligger vi till och vilka utmaningar ser vi i Sverige? Vad kan vi lära från andra länder och vad kan göras nationellt? Detta webinarium kommer hållas av Ebba Lindqvist, plastikkirurg på Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi återkommer med ytterligare information och tider längre fram.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem