fbpx

info Just nu har vi tekniska problem med vår telefoni, tekniker jobbar på att lösa problemet. Under tiden kan du e-posta din fråga. Vi uppskattar ditt tålamod.

  • Vi hjälper dig i frågor såsom AT, klinisk praktik, studiefrågor och konflikter med universitetet m.m.
  • Vi ser det som vår största uppgift att bevaka dina intressen som läkarstudent och att se till att hålla uppe kvalitén på läkarutbildningen så att den blir en bra grund för vårt framtida yrke.
  • Vi verkar för en kontinuerlig förbättring av vår utbildning och vi ser till att dina rättigheter på arbetsmarknaden och inom forskningsverksamheten tillgodoses.
SLF Student Umeå - Styrelse 2019
Styrelsen 2019. Fr. v till h: Erik Birring, Elin Sjödin, Murat Dogru, Jonathan Herdevall, Viktoria Pleiborn, Mriam Erixon Frostbane, Vilma Berger, Nina Pettersson. Frånv: Fredrik Gustafsson

Årsmöte

Välkommen till Sveriges läkarförbund Student Umeås årsmöte med efterföljande möte för den nyvalda styrelsen och aktiva medlemmar!

Dag: Måndagen 20 januari

Tid: Kl.17:15.

Plats: Bergasalen, målpunkt Qb, plan 0, Norrlands universitetssjukhus (NUS).

Nu finns möteshandlingarna att ta del av för alla medlemmar.

Alla medlemmar är välkomna! Inte medlem ännu? Gå med nu!

SLF Student Umeå bjuder på en macka till alla de som anmält sig. Anmälan och eventuella allergier/kostbegränsningar, skickas senast den 12/1 till ordf.umea.student@slf.se. Även den som glömt anmäla sig är välkommen till mötet men ingen macka finns då beställd till de personerna.

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du följa aktuella evenemang, nyheter och uppdateringar!

Engagera dig i Sveriges läkarförbund Student Umeå

Är du intresserad av att driva studentfackliga frågor, brinner du för studenters vidareutbildning? Vill du nätverka med läkarstudenter mellan olika terminer och lärosäten och träffa många nya vänner?

Engagera dig då i SLF Student Umeå genom att gå med i våran facebookgrupp: SLF Student Umeå – Aktiva eller skriv till oss direkt på ordf.umea.student@slf.se

Beställ namnskylt

Vi erbjuder alla medlemmar att beställa en namnskylt till den kliniska praktiken.

Nästa period blir vårterminen 2020

Mer info

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.