Hoppa till innehåll

SLF Student Linköpings namnskyltar

Namnskyltarna är en förmån som erbjuds till betalade medlemmar i SLF student. De är inte bara är snygga och praktiska utan även otroligt rabatterade som förmån av vår leverantör Skyltmax.

Erbjudandet vi har till dig som medlem är 20 kr per skylt. Du väljer själv vad du vill att det ska stå på namnskylten. Vi vill även kunna underlätta för dig som precis ska hamna i nya situationer, och därför vill vi erbjuda en gratis skylt till de läkarstudenter som går termin 1, 6 och 9!

Välj mellan titlar som ”Läkarstudent” på termin 1, ”Läkarkandidat” på termin 6 eller beställ en skylt med ”Läkarassistent” eller ”Underläkare”.

Vi vill göra denna process så enkel som möjligt och har därför bytt system till att beställa namnskyltar 3 gånger per termin på fasta datum!

Dessa datum är söndagarna: Vecka 37, 42 och 47 på höstterminen, och
vecka 7, 12 och 18 på vårterminen.

Beställ din namnskylt här

Leveransen tar 5 dagar eller mindre, och kommer således veckan som följer beställningen, eller i värsta fall veckan därpå!

Du kommer att få en bekräftelse på mejl när din skylt har kommit med i beställningen tillsammans med betalningsinformation.

Leverans:

Namnskyltarna levereras till den decentraliseringsort du fyller i formuläret och delas ut på studentavdelningarna vid respektive sjukhus.

Namnskyltar som ska till Campus US kommer att hängas upp utanför biblioteket på SLF Student Linköpings anslagstavla.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar