fbpx
11
mar
till
12
mar
11 – 12 mars today

Kontakta Bertil Axelsson, ordförande i NRPV, vid frågor.

person

Konferensen arrangeras gemensamt av Palliativa enheten vid Östersunds sjukhus och Nationella rådet för palliativ vård med stöd av Malmö kongressbyrå.

Team för att palliativ vård alltid engagerar flera samverkande kompetenser inklusive patienten själv och närstående. Kompetens för att ju kunnigare vi är desto större blir möjligheterna till optimal lindring. Perspektiv för att utmana oss i att se utmaningar ur olika synvinklar: glesbygd, stad, barn, unga vuxna, dementa på särskilt boende, hjärtsvikt på universitetssjukhus, KOL på hälsocentralen, allmän palliativ vård i hemmet, allas rätt till tillgång till specialiserad palliativ kompetens vid komplexa behov där den allmänna palliativa vården inte räcker till.

Palliativ vård som en del av livet för att lyfta vårt ansvar att inkludera allmänheten som vänner, grannar, arbetskamrater och släktingar. Att proaktivt inse livets skörhet och därmed få styrka att leva livet fullt ut.

Konferensen ligger i vecka 11, d.v.s. i mars mellan sportlov och påsk. Då är det vårvinter i Jämtland. Något som många anser vara den bästa tiden på året, den femte årstiden. I bästa fall gnistrande snö med härliga vyer över fjäll och skog. Tänk redan nu på möjligheten att ta en långhelg direkt efter konferensen. Stanna i Östersund och njut av skidåkning och långfärdsskridskor på Storsjön eller det prisbelönta museet Jamtli med filial till Nationalmuseum. Eller njut av vad vårvinterfjällen kan erbjuda på skidorter som Björnrike, Vemdalsskalet, Klövsjö, Bydalen, Duved eller Åre. För fortlöpande information hänvisar vi till hemsidan www.palliativ2020.se

För organisationskommittén

Bertil Axelsson, Anna Forzelius, Tove Stenman, Fredrik Wallin

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.