fbpx
9
mar
till
10
mar
9 – 10 mars today
Mötet är planerat lunch-lunch och övergår därefter i det vetenskapliga programmet inom ramen för Nationella konferensen access_time

Frösö Park

location_on

Mer info om anmälan inom kort!

person

Kära medlem i Svensk Förening för Palliativ Medicin!

Styrelsen för SFPM hälsar dig varmt välkommen till ett annorlunda årsmöte 2020 som äger rum i samband med Nationella Konferensen för Palliativ Vård i Östersund.

Till Anmälan!

De senaste åren har varit händelserika: Det är snart 5 år sedan vi blev en egen specialitet och i skrivande stund finns det redan fler än 100 godkända specialister! SFPM har numera fler än 450 medlemmar med en bred bas av kunskap och erfarenhet!

Vi vill gärna ta tillfället i akt och planera framtiden tillsammans med er. Mötet övergår sed mera till det vetenskapliga programmet inom ram för Nationella Konferensen.

Tid: lunch till lunch 9-10 Mars 2020

Plats: Östersund, Frösö Park

Program: Gemensamt sätta agendan för fortsatt arbetet i SFPM. Förslag på tema bland annat

  • Utveckling på nationell nivå rörande palliativ medicin? Nationellt programområde, nationell arbetsgrupp palliativ vård
  • utbildning av ST och vidareutbildning av specialister
  • etiska frågor i området palliativ medicin
  • kvalitetssäkring i palliativ vård

Kvällsmiddag med bl a firande av nya specialister.

Din åsikt är viktig för oss! Vi tänker oss en kort presentation i ämnet och vill sedan diskutera den fortsätta inriktningen på arbetet tillsammans med er. Vi vill veta vad ni behöver för att kunna föra fram arbetet med Palliativ Medicin på er verksamhet:

  • Vilka frågor vill ni driva?
  • Vad önskar ni stöd med?

Till anmälan!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.