fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

17
mar
17 mars today
kl 16.00-18.00 access_time

Med anledning av pandemin kommer årsmötet att genomföras i digitalt i ”Teams”. Vi har valt att hålla det enbart digitalt, så någon fysisk mötesplats kommer inte att erbjudas. 
Om du vill delta så anmäler du dig senast den 17/2 till medlem@sfpm.se
. Ange ditt namn och gärna även ditt mobilnummer (så att vi kan nå dig även om det digitala fallerar). 

Samma datum gäller även om du vill skicka in en motion eller få upp andra punkter på dagordningen.Senast ett par veckor innan årsmötet kommer sedan en länk till själva mötet att skickas ut, så att du kan koppla upp dig när det väl är dags. För den som inte är van vid Microsoft Teams bifogar vi då även information om hur du använder ”Teams” och vad du bör tänka på. Vi avser även att erbjuda provuppkoppling och support ca en timme innan årsmötets start.

Välkommen!

SFPM:s styrelse

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem