En första sådan som är känd för SFPM är inom hematologi: Palliativ vård för hemtologer.

På uppdrag av SFHEM (Svensk förening för hematologi) har Mariana Villegas Scivetti med olika kollegor utformat en kurs riktad för ST läkare i hematologi om palliativ medicin. Tanken med kursen är att täcka grundkunskapen inom palliativ medicin men även vid vård av patienter med hematologiska sjukdomar.

Kursen ges för första gången den 25/1-27/1-17 och riktas till blivande hematologer. Programmet har diskuterats med olika studierektorer och föreningens ST -utbildningsutskott och den är LIPUS certifierad.

Kursen finns beskriven här.

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.