fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

Temat för konferensen 2021 kommer att vara ”Tidig integrerad palliativ vård – de många människorna till del”. Vi kronobergare förvaltar ett starkt och stolt arv av nyfikenhet, nytta, närhet och nyskapande. Här finns en lång tradition av att hjälpas åt för att lösa problem och ta hand om varandra. Temat ger möjlighet att lyfta intressanta och viktiga perspektiv på plenarföreläsningar, parallella sessioner och posterutställning utifrån inskickade abstrakt. Kvällen erbjuder oförglömliga upplevelser och god mat. Kom till Växjö i hjärtat av Småland och inspireras i att tidigt integrera palliativ vård i din verksamhet, avsett vårdform, vårdnivå eller diagnos.

I början av september kommer information om vetenskapligt program, anmälningar, socialt program m.m. finnas här på hemsidan www.palliativ2021.se

Vi ses i Växjö!
Anna Sandgren & Helene Reimertz
Palliativt centrum för samskapad vård

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.