fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info 25/6 har medlemsrådgivningen stängt. Öppet som vanligt igen 28/6. Här hittar du vår kunskapsbank för medlemmar.

Under rådande omständigheter med pandemin, känns det inte realistiskt eller ansvarsfullt att försöka anordna en sådan stor konferens. Framtiden är fortfarande osäker, vi vet tex inte när vi kan träffas i större folksamlingar. Trycket på verksamheterna inom vård och omsorg är dessutom stort och kommer sannolikt hålla i sig ett bra tag framöver.

Nästa Nationella konferens i Palliativ vård kommer i stället att genomföras i Göteborg den 15-16 mars 2022. Däremot planerar vi för att anordna den Nationella konferensen i palliativ vård 2023 i Växjö.

Vänligen
Anna Sandgren och Helene Reimertz
Palliativt centrum för samskapad vård, Växjö

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem