fbpx

Kompetensbeskrivning för den gemensamma kunskapsbasen för ST-tjänstgöring enligt SOSFS 2015:8 är färdig och finns nu att ladda ner.

Rekommendationerna utges av Svensk Geriatrisk Förening, SGF, och är tänkta att fungera som ett stöd för ST-läkaren, handledaren, studierektorn och verksamhetschefen i utformningen av den individuella specialiseringstjänstgöringen. Målet med tjänstgöringen är att uppnå specialistkompetens i geriatrik. Detta kan ske när samtliga mål i Socialstyrelsens målbeskrivning för geriatrik, SOFS 2015:8, är uppfyllda dock tidigast efter 60 månaders klinisk tjänstgöring som legitimerad läkare.

Rekommendationerna återfinns på SGFs hemsida – www.sveger.se.Rekommendationerna färdigställdes 2016-12-15, reviderades 2019-06-07.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.