info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Var rädd om dina händer!

Flest handskador sker under våren. Många är nu hemma på grund av Covid19-pandemin och vårdens resurser är samtidigt hårt ansträngda. Om du skadar dina händer finns en risk att vi inte kan behandla dig på bästa sätt. Var därför extra …

Ezine

Ezine, en ny digital tidskrift författad av medlemmar i IFSSH för medlemmar i IFSSH med syftet att förena handkirurger och handterapeuter i världen!

Kommande möten

Missa inte FSSH Laplandsmöte i april, FESSH i juni, Panum Institutets kurs i handledsartroskopi i Köpenhamn och flera andra intressanta möten! Information finns i kalendern

Tack för intressanta föredrag!

Styrelsen tackar för intressanta vetenskapliga föredrag och ett bra årsmöte! Ett speciellt tack till våra seniora kollegor för att ni delade med er av era erfarenheter. Vi minns, vi reflekterar, drar lärdom och vi ser framåt!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem