fbpx
21
okt
till
25
okt
21 oktober 2019 – 25 oktober 2019 today

Practicum, Lund

location_on

Luftvägen ägs av patienten, och patienter finns på alla plan. Vi har en skyldighet att kunna agera patientsäkert, snabbt och professionell.

Denna kurs är avsedd att förmedla kunskaper i basal och avancerad luftvägshantering av och för akutläkare, så att ST-läkare inom Akutsjukvård är bättre förberedda inför sina sidotjänstgöringar på ANE/IVA och på så sätt bättre utnyttja sin utbildningstid där.

I kursavgiften ingår förbrukningsmaterial, lunch, fika och en kursmiddag.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.