fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

8
okt
till
10
okt
8 oktober 2019 – 10 oktober 2019 today

NÄL, Trollhättan

location_on

Målet är att ge deltagaren konkreta kunskaper för att kunna jobba mer självständigt på akutmottagning och jourcentral när det gäller akut omhändertagande av patient med symptom från rörelseapparaten. Kursen innefattar även pediatrisk ortopedi samt ryggsjukdomar. I utbildningsmomenten ingår teoretiska och praktiska moment. Deltagaren kommer öva ortopediskt status, repositionsteknik och gipsteknik. I kursen ingår även en juridisk översikt samt teorier och exempel på hur man handlägger misstänkt barnmisshandel. Kursen erbjuder även praktisk träning i suturteknik. Lämplig för nya ST-läkare i ortopedi och akutsjukvård.

Uppfyller följande delmål för akutsjukvård enligt SOSFS 2015:8, Delmål a1, c1-c3, c5, c11, c13.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.