fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Det är fullmäktige som slår fast SYLF:s grundläggande politik och de strategiska målen för verksamheten.

Här granskar ledamöterna styrelsens arbete och föreningens ekonomi under det gångna året. Man fastslår också politiken, sätter de ekonomiska ramarna samt att väljer nya förtroendevalda för det kommande året.

SYLF:s stadgar talar om vad som gäller för Fum. Ledamöter och ersättare utses av medlemmarna på lokalavdelningarnas årsmöte. Kallelse till ordinarie möte ska skickas till lokalavdelningarna senast fyra veckor innan mötet, och protokollet ska vara uppladdat på hemsidan senast sex veckor efter att mötet avslutats. Föregående års protokoll hittar du här.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tidslinje FUM 2021

Alla datum rörande fullmäktige så som motionstopp, sistadag att kandidera osv. hittar du här >>

Du är livsviktig! 

I 100 år har SYLF jobbat för att förbättra underläkares villkor, vi har vunnit många segrar och kommit långt men har fortfarande mycket kvar att göra.

Som förtroendevald och fullmäktigedelegat är du motorn som driver arbetet framåt, utan ditt engagemang, din energi och din outtröttliga envishet hade vi inte varit där vi är idag. Utan dig inget SYLF.

Vad vill du att vi ska genomföra kommande 100 år?  

 

 

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem