fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SYLF bjuder in nyvalda i lokalavdelningen, samt de som vill fräscha upp sina kunskaper som SYLF, till introkursen. SYLF:s styrelse håller i föreläsningar och workshops i två dagar, vi bjuder även på middag och aktivitet i samband med kursen.

Kallelsen skickas till lokala mail (lokalavdelning@sylf.se) c:a en månad innan kursen hålls.

Möjlighet till ersättning av resekostnader samt förlorad inkomst finns vid uppvisning av kvitton samt lönebortfall. För mer info om ersättning vänligen kontakta kansli@sylf.se.

Ny rutin för tillsättning efter fullmäktige 2020

Efter beslut på fullmäktige 2020 förändrades reglerna för tillsättning av platser till introkursen. Enligt beslut sker tillsättning av platser på kursen efter deadline.

Vid tillsättningen av platserna tas hänsyn till lokalavdelningarnas behov (hur många nyvalda, särskilda omständigheter m.m.). Den interna likarättspolicyn ska också vara beaktas.

Varje lokalavdelning som vill skicka en deltagare till kursen ska ha rätt att skicka minst en person till introduktionskursen

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.