fbpx

Det ska vara möjligt för lokalavdelningarna att en gång per år hålla regionala representantskap. Det står lokalavdelningarna fritt att välja tidpunkt.

Upplägget och det totala antalet deltagare i regionala representantskap bestäms av de deltagande lokalavdelningarna. Vilka lokalavdelningar som deltar bestäms av lokalavdelningarna själva. Lokalavdelningarna sätter dagordningen för de regionala representantskapen.

SYLF betalar för resor till och från det regionala representantskapet för högst två deltagare från respektive lokalavdelning, oavsett lokalavdelningens storlek.
SYLF bekostar även en övernattning för dessa två deltagare om avståndet till det regionala representantskapet gör att en övernattning kan anses vara rimligt befogad. SYLF:s resereglemente ska tillämpas.

SYLF bekostar även konferenskostnaden, i vilket ingår lokal och mat, till summan av max 10 000 kr per regionalt repskap, per år. Detta sköts via Blomgrens Travelgroup (08- 509 350 20) som man kontaktar när repskapet är godkänt. De hjälper till med bokningen av konferensen. Ifall kostnaden skulle överstiga 10 000 kr, ska mellanskillnaden bekostas av lokalavdelningarna. Lokalavdelningarna uppmanas dock att hålla budgeten.

För att betraktas som ett regionalt representantskap och kunna ta del av centrala medel ska SYLF:s styrelse inbjudas att delta i mötet med en representant. Inbjudan till SYLF:s styrelse bör ske i god tid, helst två månader innan mötet.

Inbjudan skickas till kansli@sylf.se, skriv ”regionalt repskap” i ämnesraden. Mejla också om ni har några vidare frågor.

Lycka till!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.