fbpx
Hoppa till innehåll

Fredagen den 15 oktober har Medlemsrådgivningen stängt. I Råd och stöd  hittar du svar på vanliga frågor.

Regionala representantskap

Det ska vara möjligt för lokalavdelningarna att en gång per år hålla regionala representantskap. Det står lokalavdelningarna fritt att välja tidpunkt.

Upplägget och det totala antalet deltagare i regionala representantskap bestäms av de deltagande lokalavdelningarna. Vilka lokalavdelningar som deltar bestäms av lokalavdelningarna själva. Lokalavdelningarna sätter dagordningen för de regionala representantskapen.

SYLF kan bidra med upp till 15000 kronor för varje repskap. Stödet går till resor, lokal och mat för deltagare. SYLF:s styrelse godkänner ansökan. För att betraktas som ett regionalt representantskap och kunna ta del av centrala medel ska SYLF:s styrelse inbjudas att delta i mötet med en representant. Ansökan och inbjudan till SYLF:s styrelse ska ske senast två månader innan mötet.

När repskapet är godkänt kontaktar man Blomgrens Travelgroup (08- 509 350 20) som hjälper till med bokningen av konferensen.  SYLF:s reseregelmente ska tillämpas.

Inbjudan skickas till kansli@sylf.se, skriv ”regionalt repskap” i ämnesraden. Mejla också om ni har några vidare frågor.

Lycka till!

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!