fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Det ska vara möjligt för lokalavdelningarna att en gång per år hålla regionala representantskap. Det står lokalavdelningarna fritt att välja tidpunkt.

Upplägget och det totala antalet deltagare i regionala representantskap bestäms av de deltagande lokalavdelningarna. Vilka lokalavdelningar som deltar bestäms av lokalavdelningarna själva. Lokalavdelningarna sätter dagordningen för de regionala representantskapen.

SYLF kan bidra med upp till 15000 kronor för varje repskap. Stödet går till resor, lokal och mat för deltagare. SYLF:s styrelse godkänner ansökan. För att betraktas som ett regionalt representantskap och kunna ta del av centrala medel ska SYLF:s styrelse inbjudas att delta i mötet med en representant. Ansökan och inbjudan till SYLF:s styrelse ska ske senast två månader innan mötet.

När repskapet är godkänt kontaktar man Blomgrens Travelgroup (08- 509 350 20) som hjälper till med bokningen av konferensen.  SYLF:s reseregelmente ska tillämpas.

Inbjudan skickas till kansli@sylf.se, skriv ”regionalt repskap” i ämnesraden. Mejla också om ni har några vidare frågor.

Lycka till!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem