fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

AT-rankingen 2019 rankar Eksjö höglandssjukhuset, Avesta och Kristianstads centralsjukhus i toppen.

Utöver rankingen har AT-läkare också fått besvara frågor om sin arbetsmiljö. Varannan AT-läkare uppger att det är mycket eller ganska vanligt att arbeta utan ersättning. En femtedel av AT-läkarna överväger att byta yrke, främst på grund av dålig arbetsmiljö och hög arbetsbelastning. Det är också mycket vanligt att AT-läkare får gå ensam primärjour på akuten, och värst är det i psykiatrin där varannan får gå primärjour utan patientansvarig legitimerad läkare på plats.

Pga tryckfel laddades en ny version upp 2019-09-09 kl 09:12

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.