fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

Årlig mätning med stort intresse

  • SYLF genomför AT-rankingen varje år sedan 2000. Syftet är att undersöka kvaliteten på AT och stimulera landstingen till utveckling och förbättring.
  • AT-rankingen ger blivande AT-läkare en informationskälla. Orternas placering används också i många sammanhang som ett kvalitetsmått på deras AT.
  • Rankingen är den enda rikstäckande undersökningen av AT. Den har citerats i såväl riksdagsmotioner som statliga utredningar, och brukar väcka stor uppmärksamhet från landsting, regioner och media.

AT-läkarnas egna bedömning

  • Rapporten baseras på en totalundersökning bland de SYLF-medlemmar som genomför eller nyligen avslutat AT.
  • Själva rankinglistan bygger på de svarandes sammanfattande betyg på sin AT.
  • Enkäten tar upp många ytterligare aspekter av placeringarna och berör även tiden mellan läkarexamen och AT, upplevelsen av ensamjourer och andra frågor SYLF vill belysa.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.