fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

17
sep
17 september 2019 today
17:30 access_time

Barken/Briggen Hallands Sjukhus Halmstad

location_on

Från och med 1 juli 2020 inför bastjänstgöring i Sveriges regioner och landsting. Tanken är att BT ska ersätta AT och vara en introduktionstjänst efter examen. Men hur kommer den att se ut? Vilka konsekvenser kommer det bli i form av väntetider, löner och utbildning?

SYLF Halland har bjudit in regionala studierektorn i Halland, Berne Eriksson, samt Rofida Gazvinian, ledamot i förbundsstyrelsen, för en paneldiskussion på temat.

Anmäl er och eventuella kostpreferenser senast 15/9 via styrelse.sylfhalland@gmail.com. Reseersättning utgår mot kvitto.

Varmt välkomna!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.