fbpx
15
okt
15 oktober today
17:30 access_time

Samlingssalen Hallands Sjukhus Varberg

location_on

Varmt välkomna på medlemskväll med SYLF Halland och Hallands Läkarförening!

Antalet läkare som blir sjukskrivna för psykisk ohälsa och utmattningssyndrom har ökat allt mer de senaste åren. Vad beror detta på? Vilken roll spelar vårt yrke och arbetsmiljö?

Vi har bjudit in Alexander Wilczek, psykiatriker och tidigare verksamhetschef på Ersta Diakoni, för en föreläsning om läkares hälsa relaterat till arbetsmiljön.

Vi bjuder på mat så anmäl er och eventuella kostpreferenser senast 12/10 till charlotte.kjellgren@slf.se. Reseersättning utgår mot kvitto.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.