fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

29
jan
29 januari today
17:30-20:00 access_time

Grand Hotel Halmstad

location_on

Vad är en rimlig sparkvot? Månadsspara i aktiefonder? Aktier? Amortera snabbt eller långsamt? När ska man löneväxla? Hur optimerar du enkelt tjänstepensionen? Aktiespararna går igenom detta och mer med fokus på underläkare och hur man kan ska ta tillvara på sparade pengar och utnyttja den löneutveckling som ser från vik underläkare till specialist. Fokus på enkla konkreta tips och åtgärder för att få en allmänekonomisk basplatta.

Kvällen börjar med föreläsning av Aktiespararna och avslutas med SYLF Hallands årsmöte. Där kommer vi även att rösta fram årets handledare så glöm inte att skicka iväg en nominering till styrelse.sylfhalland@gmail.com.

 

Anmälan till medlemskvällen görs till charlotte.kjellgren@slf.se senast 26/1 2020. Alla medlemmar i både SYLF Halland och Hallands Läkarförening är varmt välkomna!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.