fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Arbetsmiljö

Arbetsmiljön påverkar hur vi mår och trivs både när vi arbetar och efter arbetstid. Förutom oss själva, påverkar arbetsmiljön också våra anhöriga och våra patienter. Det är arbetsgivarens ansvar att se till att vi har en bra arbetsmiljö, men vi kan också påverka den genom att känna till våra rättigheter och framföra våra åsikter.

ALG

Läkarförbundets arbetslivsgrupp, ALG, arbetar med arbetsmiljöfrågorna inom Läkarförbundet. Det gäller såväl regler och lagar, som konkreta positiva exempel. SYLF är representerad i ALG med en styrelseledamot.Lagstiftningen på detta område är i ständig förändring På Läkarförbundets hemsida hittar du aktuell information gällande läkares arbetsliv och arbetsmiljö.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.