fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

steve
Steve Lu
ordförande
ST-läkare Akutmedicin, Ystad

AT-lunch

SYLF Östra Skåne bjuder alla nya AT-läkare på en lunch varje introduktion juni och september! Lunchen sker i samband med introduktionsveckan och inbokas i samråd med AT-ansvariga.

Vi informerar om Läkarförbundet, ÖSLF, SYLF och svarar på frågor.

Nyheter

Vill du också få AT-enkäten?

Gör du, eller har du nyligen avslutat din AT? Svara på AT-enkäten! Genom att anmäla ditt intresse på länken nedan så får du inom en arbetsdag en länk till undersökningen skickad till din mejl.   AT-enkäten är grunden för AT-rankingen, men …

Namnskyltar

Du som är medlem i SYLF Östra Skåne kan beställa en namnskylt. Hör av dig till ostra.skane@sylf.se och skriv ditt namn, vilken titel du vill ha på skylten samt adress. Vi beställer namnskyltar några gånger per år, och därför kan det dröja lite innan du får den hem.Namnskylt

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem