fbpx
Hoppa till innehåll

SYLF Västerbotten

Välkommen!

 

Vi är en lokalavdelning inom SYLF, Sveriges Yngre Läkares Förening som särskilt bevakar arbetsförhållanden för dig som är under-, AT- och ST-läkare i länet. Vi representerar alla läkare från examen fram till specialistbevis i Västerbotten.

Vi jobbar både internt inom förbundet och externt mot politiker, sjukvårdshuvudmän och andra beslutsfattare. Allt för att förbättra underläkarnas situation.

Vi har ungefär 559 medlemmar. Arbetet sker tillsammans i en styrelse och med övrigt aktiva medlemmar arbetsgrupper. I arbetsgrupperna kan man gärna engagera sig även om man inte är invald i styrelsen.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att veta mer om oss eller om du har frågor kring din arbetssituation. Vi vill alltid höra från hur ni har det på era arbetsplatser. Hör av er!

Jesper Andersson
Ordförande

Nyheter

Namnskyltar

Du som är medlem i SYLF Västerbotten kan beställa en namnskylt. Hör av dig till vasterbotten@sylf.se och skriv ditt namn, vilken titel du vill ha på skylten samt adress. Vi beställer namnskyltar några gånger per år, och därför kan det dröja lite innan du får den hem. namnskylt

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar